Ghid de comportament: ce să faci și ce să nu faci înainte de prima întâlnire după ce ai cunoscut-o pe Tinder

Ai cunoscut o fată pe Tinder și urmează să vă întâlniți. Emoția e mare, pentru că, evident, habar n-ai la ce să te aștepți. Oare în viața reală te va considera la fel de atrăgător cum erai în online? Cum se vor desfășura lucrurile dacă nu veți avea despre ce să vorbiți? Sunt gânduri care inevitabil îți trec prin cap și îți transmit o stare nervoasă, cu atât mai mult cu cât simți presiunea nevoii de a o impresiona. Așadar, ce trebuie să faci și ce nu trebuie să faci la prima întâlnire după ce-ați făcut cunoștință pe Tinder?

Ce să NU faci

Evită să fii prea direct în privința sexului

discutie sexV-ați cunoscut pe Tinder, deci latura sexuală joacă un rol important însă nu forța limitele pe latura asta. Dacă vrei s-o seduci, poartă-te ca un gentleman: începe cu priviri insistente, atinge-o ușor și delicat dar nu te năpusti asupra ei ca un tăuraș în călduri. Nu începe conversația în termeni sexuali și chiar dacă aceasta va ajunge la un moment dat acolo, ai grijă cum o manevrezi în așa fel încât ea să nu se simtă o ușuratică și să se învinovățească pentru faptul că e pe cale să cadă în capcana vrăjelilor sexuale ale unui tip încă de la prima întâlnire.

Câtă vreme lucrurile nu sunt explozive în privința sexului, un comportament greșit de-al tău în acest sens e posibil să ducă la ideea că nu știi ce ai de făcut și nu oferi garanții și siguranță sau, dacă nu a fost sex de la prima întâlnire, e posibil ca ea să creadă că tot ceea ce urmărești e să ajungeți în pat. Fii relaxat în privința sexului, poartă o conversație lejeră, nu insista pe subiecte care vezi că nu-i fac plăcere sau o fac să se simtă inconfortabil. Lăsând lucrurile să curgă în mod natural, dacă există chimie între voi, în mod cert veți ajunge și la sex.

Vrei să înveți mai multe despre cum e să fii un gentleman adevărat? Citește aici.

Nu intra prea profund în… problemă

În acest stadiu incipient al relației (în caz că va fi una) totul trebuie să fie amuzant. Așa că nu trebuie să porți o conversație foarte adâncă și serioasă. Păstrează subiectele mai grele pentru întâlnirile viitoare. Nu e cazul s-o faci să destăinuiască tot felul de lucruri pentru care pe urmă să-i pară rău și în urma cărora să facă un pas înapoi. De asemenea, nici tu nu trebuie să-i faci super-mărturisiri, fiindcă automat se va întreba de ce tipul ăsta care nici măcar n-o cunoaște, o încarcă din prima cu atâtea lucruri grele? E timp pentru toate.

Nu pune întrebări de interviu

Nu fii plictisitor, întrebând-o „și, ce mai faci?”. Trebuie să arăți că ești inteligent și amuzant. Femeile se așteaptă ca bărbatul să conducă, așa că trebuie să găsești calea potrivită prin care minutele petrecute în prima voastră întâlnire să treacă în mod plăcut și distractiv. Ideea e ca amândoi să vă simțiți bine și confortabil. Fă-i un compliment, întreab-o despre pasiunile ei, căutând mereu acel clue de care să te agăți pentru următorul topic.

Nu fii prea drăguț

Femeile spun că vor să aibă un prieten drăguț dar a fi prea drăguț e o atitudine care poate declanșa o catastrofă. Nicio femeie nu vrea să aibă lângă ea un cățeluș. Sigur, nu trebuie să fii un ticălos. Ba mai mult, poți fi jucăuș, simpatic dar nu încerca la fiecare cuvând s-o îmbunezi și să-i fii pe plac. Atitudinea de lingău nu are de-a face cu încercarea de a seduce o femeie.

Nu o întreba în permanență ce i-ar plăcea să facă. Ce i-ar plăcea să mănânce? Unde i-ar plăcea să mergeți? Ia inițiativa și propune. Dacă vezi că e reticentă, fă altă propunere. Prin asta demonstrezi că ești un tip de acțiune, care are întotdeauna variante și soluții.

Ce să faci

Alege un loc pe care-l cunoști

E important să te întâlnești cu ea într-un loc în care te simți confortabil, pentru că acest lucru îți va da încredere. Atât ție cât și partenerei tale, care va fi încântată să vadă că a ajuns într-o locație sigură, în care, bonus, personalul te cunoaște. Și chiar dacă nu te cunoaște, interacționează cu ei, fii prietenos și glumeț. Vei primi același tratament din partea lor iar atmosfera din timpul mesei va fi una destinsă. În plus, noua ta prietenă va realiza că ești un tip deschis și sociabil.

Faceți cunoștință

Oricât de banal ar putea suna, aceasta este esența interacțiunii dintre voi. Fiindcă veți dori să cunoașteți mai multe lucruri unul despre celălalt iar prima întâlnire reprezintă șansa de a vă dezvălui personalitățile. Vei vedea dacă te atrage și, probabil, o vei „categorisi” – termenul fiind unul pozitiv. Viața reală are alte dimensiuni decât cea online, așa că acesta e momentul principal și nu cel în care ați interacționat pe Tinder.

Fă o conversație ușoară

Așa cum spuneam mai sus, păstrează conversația în zona ușoară, cu tente amuzante și flirtante. Indu-i cu subtilitate faptul că ești un tip de treabă, plin de încredere și amuzant, cu alte calități profunde pe care ar trebui să le descopere. Fă-o cu calm, în mod natural, fără să epatezi și fără să te lauzi excesiv.

Fii seducător

Ar trebui să încerci să o seduci. Nimic ieșit din comun: captează-i privirea, zâmbește frumos, atinge-o încet în momentele oportune. Apelează la un limbaj al corpului care să-i dea de înțeles că ești interesat de ea (în cazul în care chiar ești). Nimic obraznic, nimic jignitor, niciun gest nelalocul lui.

Depășește tăcerile stânjenitoare

Dacă pe parcursul întâlnirii apar momente de tăcere jenantă, tratează-le cu naturalețe, pentru că acestea vor trece. Nu simți nevoia să umpli golul spunând orice, de dragul de a vorbi. Relaxează-te, privește-o în ochi și zâmbește-i. Acest lucru o va încuraja iar conversația se va lega din nou imediat. Nu trebuie să fii doar tu cel care face toată „treaba”, așa că orice încurajare la dialog e binevenită.

Condu

Precum spuneam mai sus, femeile se așteaptă ca bărbatul să fie cel care conduce. După ce s-a produs „potriveala” pe Tinder, probabil tu ai fost cel care a deschis conversația. Din acel moment, ea se așteaptă să continui. Iar asta nu înseamnă că trebuie să abordezi un stil dictatorial. E ok să-i ceri opinia despre un lucru sau altul dar decât s-o întrebi ce vrea să facă sau unde vrea să meargă, mai bine aplici un plan pe care l-ai stabilit de la bun început și cu care știi că ai toate șansele să o surprinzi în mod plăcut. Dacă ai noroc, poate că-ți va da niște indicii asupra lucrurilor pe care și le dorește dar e treaba ta să fii atent la asemenea semnale. De pildă, dacă în timpul unei discuții o strângi ușor de mână iar ea îți răspunde cu același gest, e clar că e receptivă la astfel de interacțiuni. Și te poți gândi la pasul următor, adică la un sărut.

Încearcă un sărut

sarutNu trebuie să încerci un sărut decât dacă simți 100% că între voi există o chimie care să conducă spre așa ceva. Iar chimia aceasta trebuie să vină în mod natural dar să fie și rezultatul unei atmosfere generale pe care ai reușit să o creezi până în momentul sărutului. A încerca să o săruți dacă nu simți că își dorește și ea acest lucru, va reprezenta un eșec major și e greu de crezut că vei avea a doua șansă. A nu o săruta, dacă ea chiar își dorește asta, e o altă greșeală. Sărutul în momentul potrivit o va face să se simtă dorită iar tu vei demonstra că știi ce ai de făcut. Calibrează cu atenție acest moment – poate fi în timpul întâlnirii sau la finalul ei, important e să o faci dacă e cazul și cu stil.